TROOT SÖKER EN KREATIV COMMUNICATION MANAGER

Troot Sverige växer och söker en erfaren Communication manager som ska ta organisationen till en ny position på influencer marketing-marknaden.

Troot är en Nordisk influencer byrå som skapar och implementerar YouTube-baserad influencer marknadsföring, tillhandahåller marknadsföring på kanaler som ingår i nätverket samt producerar videoinnehåll- och events.

Vi söker ett kommunikationsproffs som kommer att arbeta tätt tillsammans med vår nordiska marknadschef. Din roll ansvarar huvudsakligen för att ta fram och skapa engagerande B2B innehåll, utföra kampanjaktiviteter på den svenska marknaden samt fungera som stöd för vår säljorganisation med kreativa och grafiska lösningar. Du kommer operativt driva och koordinera arbetet kring vår kommunikation och synlighet i digitala kanaler, främst sociala medier och hemsida. Arbetet innebär även att du kommer sätta upp mål, driva och analysera resultaten av olika kommunikationsaktiviteter.

Din profil

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet inom kommunikation eller marknadsföring. Ett plus är om du har varit verksam inom inom digital- eller influencer marknadsföring.

Vi ser att du är strukturerad, uttrycker dig utmärkt i både tal och skrift samt har en stark kreativ förmåga. Att du är vass inom grafiska presentationer och kan hantera Adobe Suite-paketet värdesätts mycket högt! Du kommer behöva vara snabbfotad. Därför är det viktigt att du kan reagera snabbt och självsäkert på eventuella ändringarna i projekt. Dessutom behöver du ha högt EQ med god förmåga av lagarbete samt en exceptionell initiativförmåga. Engelska är ett krav.

Platsen fylls så snart som möjligt och positionen är permanent.

Ytterligare information:

Daniel Strandberg

Sverigechef

+46 700 433 477

daniel.strandberg@trootgroup.com