Troot Network söker en producent med grym organisatorisk förmåga!

Vi söker dig som brinner för att skapa och utveckla YouTube-innehåll samt besitter en mästerlig organisatorisk förmåga.

Du ansvarar för att ha ett helhetsansvar för utvalda kampanjer med allt från innehållsutveckling, projektledning, utförande och kundrelationer – allt i en skräddarsydd paketering för att tillhandahålla bästa möjliga kampanj upplevelse för våra talanger och kunder. Du kommer även att hjälpa våra talanger med att optimera deras egna kanaler med exempelvis sökoptimering, text, rubriksättning och innehållsutveckling.

Utförandet av produktionerna utförs främst på egen hand av våra talanger, där din främsta uppgift är att säkerställa att talangerna är rätt informerad. Därför behöver du en stark kommunikationsförmåga i både tal och skrift, kunna hantera flera kampanjer samtidigt samt att du har ett stort intresse av online innehåll. Vi vill att du har en examen inom media eller marknadsföring. Dessutom söker vi dig som har mycket goda färdigheter i att arbeta i lag där vi framförallt värdesätter dig med högt EQ.

Vi erbjuder dig toppklassiga arbetskollegor med bred kunskap och lång erfarenhet av influencer marknadsföring. Väl på plats kommer du vara en del av en modern och nytänkande arbetsmiljö med placering i Stockholms innerstad. Positionen som producent är en tillsvidareanställning.

Troot Network är ett MCN med YouTube som grund där vi ser till att hitta rätt matchning mellan våra talanger och annonsörer. I vårt nätverk hittar du bl.a. KaptenRiley, Matkoma, Dumbass Production, Rätt Rätt och Emma & Konrad.

Låter det här intressant? Maila ditt CV tillsammans med ett personligt brev till daniel.strandberg@troot.se, tel 0700 433 477. Vi vill ha ansökningarna senast 31:a Augusti.

Intervjuer kommer att ske löpande där rätt person kan anställas innan sista ansökningsdatum.